Totaal onderhoud door Bouma

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen onze gespecialiseerde vakmensen het totale onderhoud van hun vastgoed, zowel preventief (wat uiteindelijk kosten bespaart) als curatief. Ons totaalpakket omvat alle adviezen en werkzaamheden die met het vastgoedonderhoud te maken hebben.

Professioneel totaalonderhoud

Onderhoud van hoge kwaliteit begint aan de basis: Het opstellen van een onderhoudsplan. Waarbij we ons gespecialiseerd hebben in bouwkundig onderhoud. In dit kader opereren we als een specialistisch totaalaanbieder. Onze activiteiten omvatten alle voorkomende werkzaamheden aan het te onderhouden object. Naast het schilderwerk zijn dat ondermeer het preventief behandelen en repareren van houten gevelelementen. Plus het afhangen van draaiende delen, het herstellen van voegwerk en het aanpassen van beglazingssystemen.

De voordelen?
Optimaal onderhoud tijdens de afgesproken periode, een planmatige opzet en uitvoering objectief meetbaar en controleerbaar. Een opdrachtnemende en verantwoordelijke partij en niet in de laatste plaats budgetzekerheid!