Meerjarenplanning

Meerjaren onderhoudsplan (MOP)

Met ons unieke onderhoudsplan verkeert uw huis altijd in de beste conditie. U komt niet voor verrassingen te staan en bent aantoonbaar voordeliger uit. Wij stellen meerjaren onderhoudsplannen op voor grotere opdrachtgevers. Van die ervaring willen wij nu ook particuliere relaties laten profiteren.
Speciaal voor particuliere opdrachtgevers hebben wij daarom het Meerjaren Onderhoudsplan (MOP) ontwikkeld. Dit plan houdt in dat wij de planning en organisatie over de uitvoering Wij kunnen uw woning voorzien van diverse vormen van wandafwerking onderhoudschilderwerk van u overnemen.

MOP in de praktijk

Nadat wij uw woning hebben geschilderd en de ondergrond hebben kunnen inspecteren op eventuele onvolkomenheden, krijgt u van ons een inschrijfformulier voor het Meerjaren Onderhoudsplan. Gaat u hiermee akkoord, dan voeren wij na twee jaar een eerste inspectie uit. Dit doen wij samen met u. In deze fase hoeft er waarschijnlijk niets of nauwelijks iets te worden uitgevoerd. Na het tweede jaar inspecteren wij uw huis jaarlijks. Gebreken komen zo snel aan het licht. Naar aanleiding van de inspectie stellen wij een offerte op van de werkzaamheden die in dat jaar noodzakelijk zijn.
Woningbezitters die gebruiken maken van onze MOP, zijn zeer enthousiast. Wellicht kunnen wij u binnenkort aan ons klantenbestand koppelen?